Ga deze zomer voor een wellnesspauze

Julie Docsterd,
11-07-2024
Tijd nemen voor jezelf zorgt ervoor dat je stress en vermoeidheid van je af kan schudden, terwijl je ook je slaapkwaliteit verbetert. De zomer is het ideale seizoen voor zo’n moment van deconnectie, omdat je je op die manier kan voorbereiden op de drukke periode na de vakantie! Nu nog de ideale omgeving vinden om in alle rust te kunnen ontspannen.
VDV Nivelles
© VDV Nivelles

Centraal in ons land, niet ver rijden van Brussel, Bergen, Charleroi en Namen, ligt het Hotel Van der Valk Nijvel-Zuid, een viersterren superior hotel. Het is vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de snelweg E19 en biedt 155 comfortabele kamers en suites, opgedeeld in 3 categorieën (Standard, Confort en Executive). Ze zijn gezellig, ruim en functioneel en garanderen je een goede nachtrust. Het is de ideale plek voor een wellnesspauze nu de zomer zich amper laat zien…

Verken de streek

Dankzij de centrale ligging is Van der Valk Nijvel-Zuid de ideale uitvalsbasis om een aantal attracties en bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Abdij van Villers-la-Ville, het Canal du Centre, Walibi, het kasteel van Terhulpen, de Fondation Folon, het Hergé Museum, de vele golfbanen in de streek en een dagje shoppen in Waterloo. En na een bonte dag opent het hotel, van zodra het weer het toelaat, zijn ruime terrassen. Daar kan je van een heerlijke cocktail nippen in de Petrus Cocktails & Events bar terwijl je geniet van de zonnestralen. Fijnproevers kunnen terecht in het restaurant van het hotel, dat in een warme en chique sfeer baadt. De perfecte plek om één van de gerechten te proeven van de hand van chef-kok Cédric Tennstedt!

VDV Nivelles
© VDV Nivelles

Een langverwachte break

Hotel Van der Valk Nijvel-Zuid beschikt ook over faciliteiten die volledig gericht zijn op je welzijn. Je vindt er bijvoorbeeld een wellnessruimte met een binnenzwembad, sauna, hamam en jacuzzi. Ook een fitnessruimte en een buitenzwembad omringd door wijngaarden zijn ook beschikbaar voor gasten. Het centrum voor wellnessbehandelingen, dat de naam ‘Rêve pour soi’ kreeg, trakteert je in één van de verschillende cabines tegen een extra vergoeding op een keuze uit verschillende massage-, gezichts-, wax- en make-up behandelingen.

piscine vdv
© vdv nivelles

Het forfait dat je zocht

Van 15 juli tot 22 augustus 2024 biedt het Van der Valk Hotel Nijvel-Zuid een bijzonder aantrekkelijk arrangement aan, ‘Lazy Summer’. Het arrangement kost €69 per persoon, op basis van een ‘Standard’ kamer voor twee personen, inclusief overnachting in een comfortabele kamer met airco, een flatscreen televisie en inloopdouche, een welkomstcocktail, een royaal ontbijtbuffet, late check-out en toegang tot de wellness- en fitnessfaciliteiten en ook het buitenzwembad.

Neem voor meer info meteen een kijkje op de website van het Van der Valk Hotel Nijvel-Zuid.