Padel en vakantie op Tenerife: een winnende combinatie!

Julie Docsterd,
17-07-2024
Ontsnappen aan de grijze Belgische en een balletje opslaan onder de blakende zon, samen met andere liefhebbers! Het programma dat voorgesteld wordt door JELO klinkt even bijzonder als aanlokkelijk. We nemen je mee op ontdekkingstocht in het aanbod!
Hendrik Cornelissen
© ténérife

Padel is de ultieme gemoedelijke sport. Het brengt mensen samen en wordt gespeeld in met twee tegen twee, waardoor de teamgeest en gedeelde momenten worden aangewakkerd. Maar dit padeltoernooi gaat nog een stapje verder en laat je genieten van alles wat Tenerife te bieden heeft!

Dagelijkse matchen

Elke dag staan er gedurende 2 uur padelwedstrijden gepland bij de beste clubs op het eiland. Je krijgt de kans om verschillende padelterreinen te ontdekken terwijl je ook geniet van gepersonaliseerde coachingsessies.

Gedeelde momenten

Na de inspanning, de ontspanning! Elke toernooidag eindigt met een groepslunch, het perfecte moment om de prestaties van de dag te overlopen en nieuwe vriendschappen te smeden. Deze gezellige momenten vormen de kern van de JELO-ervaring.

Een vrije dag

Zodat je ook kan genieten van de bezienswaardigheden op Tenerife, is er een vrije dag gepland. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals surfen, paragliden, kajakken en massagesessies. Het is een kans om het eiland vanuit een andere invalshoek te ontdekken, of je nu van spanning of ontspanning houdt.

Slotavond

Om de kampioenen van de dag te eren, eindigt het toernooi uiteraard met een feestelijke avond waar muziek, dans en een goed humeur van de partij zijn. Kortom: nu je over de streep bent getrokken en je je outfit aan hebt, hoef je enkel nog te boeken: het toernooi vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2024. Surf voor meer informatie naar JELO Travel.