Vier Halloween in het Golden Lakes Village!

Florence Brigode,
02-10-2024
En wat als je nu eens je koffers zou pakken voor de herfstvakantie? In het GoldenLakes Village zijn de Halloween-festiviteiten dan in volle gang, en dus beleven je kinderen niet alleen het avontuur dat de omgeving van de Lacs de l’Eau d’Heure altijd garandeert, maar kunnen ze ook bibberen en beven van plezier.

Golden Lakes Village
© Koen Henderickx

Een duik in het Halloween-universum van de Lacs de l’Eau d’Heure

Het domein bruist van de leuke activiteiten. Ontspannen in de Cinq Mondes SPA van het hotel terwijl buiten de wind waait, of rijden op een elektrische step tussen de dansende bladeren, voor sommigen is dat al meer dan opwindend genoeg. Maar in het Natura Parc, aan de oevers van het meer, kan je je echt onderdompelen in de zo bijzondere wereld van Halloween. Hier word je opgewacht door geesten, heksen, vampiers en andere verbazingwekkende wezens. Bijzonder en bijzonder spannend!

Golden Lakes Village
© Golden Lakes Village

Daarbovenop is er entertainment voor jong en oud: workshops grime, waanzinnige acrobatische spektakels, goocheltrucjes van magiërs die rondtrekken op het terrein en vuurvreters. Je krijgt ook de kans om gekke fietsen en gigantische driewielers uit te proberen!

Golden Lakes Village
© Golden Lakes Village

Nachtelijke opwinding

Het avonturenpark aan het meer, Natura Parc, is ook ‘s avonds geopend! De perfecte gelegenheid om een boomklimpacours te proberen onder de sterrenhemel. Ik voel nu al de opwinding terwijl ik het schrijf. Stel je voor dat je van de zipline over het meer naar beneden zoeft, alleen met een lamp op je hoofd, of in het donker van boom naar boom klimt. De vuurwerkshow zet je weer met beide voeten terug op de grond: geweldig!

Golden Lakes Village
© Golden Lakes Village

En omdat opwinding de eetlust aanscherpt, word je ook op dat vlak verwend: het menu past natuurlijk bij het thema. Vergeet niet om je tickets te reserveren: hoewel sommige evenementen gratis zijn, is de toegang tot de parcours dat niet.

Verblijf aan de oevers van het meer

De Halloweenfestiviteiten staan gepland tijdens de herfstvakantie, het ideale moment om een paar dagen te ontspannen met familie en vrienden. Rond de Lacs de l’Eau d’Heure heeft het Golden Lakes Village comfortabele huizen te huur met uitzicht over het meer.

Golden Lakes Village
© Golden Lakes Village

Het landschap van het domein getooid in herfstkleuren is magnifiek! Je bent er gegarandeerd even helemaal tussenuit!

Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Je boekt dus maar beter op tijd!

Info en reservaties