River Lodge: “Een geweldig hotel waar alle kamers hun eigen thema hebben!”

Florence Brigode,
15-10-2024
Ik kon niet wachten tot we er waren! De River Lodge is een ongelooflijk hotel: de kamers zijn allemaal zo bijzonder dat elk verblijf daar een nieuwe reis is.
River Lodge
© River Lodge

Er zijn niet minder dan 10 suites met ongebruikelijke thema’s waaruit je kan kiezen. De herfst zorgde ervoor dat ik de « Strass & Elégance » suite wilde boeken. Ik had wat luxe nodig en hunkerde naar verwennerij in een mooi kader. In deze prachtige suite voelde ik me meteen een prinses omringd met alle nodige comfort, een fijne zitbank, glanzende mozaïeken en zachte tapijten.

River Lodge
© River Lodge

Dit hotel, gelegen in het charmante dorpje Maredret, biedt een verscheidenheid aan diensten, de ene nog beter dan de andere. Aangezien we er waren om te ontspannen, besloten we onszelf te trakteren op rug- en nekmassages. De massages vonden plaats in onze kamer: je hoeft je dus niet eens te verplaatsen. Elk op zijn beurt hebben we genoten van de deskundige handen van de professional. We waren beiden terug fris en monter, klaar om de streek te verkennen waar veel toeristische activiteiten zijn.

River Lodge
© River Lodge

Het hotel, genesteld in een groene omgeving, ligt ook op een boogscheut van de RAVeL, die je zeker moet ontdekken! We kozen voor een bezoek aan de tuinen van Annevoie, die prachtig getooid waren in de herfstkleuren. Hier is kunst in harmonie met de natuur. De waterpartijen, de sierlijke balustrades, de stenen beelden, de bassins: alles lijkt op de juiste plek te staan. Samen met je geliefde kan je op een dergelijke plek even helemaal weg van de aarde zijn.

River Lodge
© River Lodge

We gingen ook op bezoek bij l’Escargotière de Warnant. Ik had nog nooit een voet in een slakkenkwekerij gezet. Zo kwamen we meer te weten over dit onderwerp en kregen we ook een kleine proeverij. We hadden een gourmetmand geboekt bij de River Lodge, maar gelukkig was er nog wat plaats in onze maag over!

Vervolgens hadden we een filmavond gepland om lekker tegen elkaar aan liggend te borrelen. De kamer was zo luxueus en de relaxe sfeer zo aangenaam dat we met spijt onze koffers weer pakten. Eén ding is zeker: we komen nog terug naar het hart van Maredsous, om te genieten van dit wonderlijke hotel.

meer info