Hotel Van der Valk Nivelles-Sud**** superior: de ideale plek om je volgende event te organiseren

Julie Docsterd,
15-10-2024
Ben je op zoek naar een plek om privé of professioneel een feest te organiseren? In Nijvel biedt het Van der Valk-hotel alles om je te bekoren. Dit is waarom.
VDV Nivelles
© Rob van der Voort

In het midden van ons land, op een paar minuten rijden van Brussel, Bergen, Charleroi en Namen, ligt Hotel Van der Valk Nivelles-Sud, een viersterren ‘superior’ hotel. Het is makkelijk bereikbaar dankzij de nabijheid van de snelweg E19 en beschikt over 155 kamers en een vijftiental multifunctionele zalen voor allerlei soorten evenementen.

Van 2 tot 450 personen!

Het team van Hotel Van der Valk Nivelles-Sud verzorgt de organisatie van allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, een ondernemingsraad, een workshop, een familiefeest of een bruiloft, … hier zorgt een onberispelijke service ervoor dat elk evenement een groot succes wordt.

VDV Nivelles
© Find Your place

Het hotel beschikt over 15 volledig uitgeruste zalen, compleet met daglicht, een projector, een scherm, een professioneel geluidssysteem en de nieuwste domotica. En dat met een capaciteit van 2 tot 450 personen! Om je te helpen je evenement met een gerust hart te organiseren, biedt het Van der Valk Nivelles-Sud een reeks aantrekkelijk geprijsde ‘business’-arrangementen, waaronder een ontvangst met koffie, pauzes gedurende de dag, een zakenlunch in de vorm van een fantastisch warm en koud buffet en de huur van de zaal.

Daarnaast is er een ruim aanbod aan activiteiten om van je dag een geslaagd teambuildingevent of een niet-alledaagse familiereünie te maken.

VDV Nivelles
© VDV Nivelles

Bijzonder gesmaakte ‘extraatjes’

De voorzieningen van dit Brabantse etablissement zorgen er ook voor dat je je verblijf ter plaatse nog wat kan verlengen, dankzij de 155 kamers die het hotel biedt. Maar ook om te genieten van een moment van ontspanning met collega’s of familie dankzij de wellness die voorzien is van een binnenzwembad, sauna, hamam en jacuzzi. Gasten kunnen ook gebruik maken van een fitnessruimte en een buitenzwembad omgeven door wijngaarden. En tegen een supplement kan je gebruik maken van het kuurcentrum ‘Rêves pour soi’, met verschillende behandelkamers voor een keuze aan massage-, gezichts-, ontharings- en make up-sessies.

VDV Nivelles
© Rob van der Voort

En ook het culinaire aanbod is uitstekend, dankzij een gastronomisch restaurant met smaakvolle seizoensgebonden keuken onder leiding van creatieve en gepassioneerde chef-koks, een live cooking gedeelte met een reeks warme en koude buffetten op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag, en een brasserie waar de tafels zijn voorzien van stopcontacten, zodat je van een heerlijke maaltijd kan genieten terwijl je werkt als dat nodig is. Natuurlijk kan je ook van een heerlijke cocktail nippen in de ‘Petrus Bar Lounge’. Precies wat je nodig hebt om tot rust te komen na een dag hard labeur!

Surf voor meer informatie over Hotel Van der Valk Nivelles-Sud naar de website van het hotel.