Train deze zomer als een echte astronaut, met vrienden of familie, in het Euro Space Center!

Julie Docsterd,
26-06-2024
Waan je een ruimteheld tijdens de ‘Dag van de Spationaut’ in het Euro Space Center! Geniet van de gloednieuwe wetenschapsshow of neem deel aan één van de beroemde ‘Astro Jeudi’ thema-avonden. We trakteren jou en je gezin of vrienden op een schitterende ‘space’-zomer!
Euro Space Center
Euro Space Center

Kruip in de huid van een astronaut en beleef een onvergetelijke dag met meer dan 11 spannende activiteiten. Ontdek de wonderen van de ruimte dankzij interactieve ervaringen! Ga de ruimte in en zet je eerste stappen op de Maan of Mars, of ervaar de middelpuntvliedende kracht aan boord van de ‘Space Rotor’. We maken een echte ruimteheld van je!

Euro Space Center
Euro Space Center

Wetenschapsshow: ‘Show Me The Moon’

Deze zomer pakt het Euro Space Center uit met ‘Show Me The Moon’. Neem deel aan een leuke, interactieve presentatie begeleid door onze experts. Ontdek de verschillende facetten van de maan, haar invloeden, haar fases en nog veel meer. Van 15 juli tot 16 augustus 2024, met twee voorstellingen per dag (in het Frans en Engels) in ons auditorium.

Euro Space Center
Euro Space Center

De ‘Astro Jeudi’ thema-avonden

Het Euro Space Center biedt tijdens de zomer ook thema-avonden met sterrenkundige uitleg, een nachtwandeling en een inleiding tot het observeren met een telescoop. Data: 11/07, 01/08 en 15/08. Prijs: €18, online reservatie verplicht.

Ik wil alles weten