Een zomer met ‘Dinant Evasion’, vakantie vlak bij huis!

Julie Docsterd,
04-07-2024
Waarom zou je het vliegtuig nemen als het avontuur ook hier binnen handbereik is? Aan de poorten van de Belgische Ardennen biedt ‘Dinant Evasion’ heel wat activiteiten voor een welverdiende vakantie. Beleef met vrienden of familie sterke sensaties en onvergetelijke momenten in een uitzonderlijk natuurkader.
Dinant Evasion
© Dinant Evasion

Te water

Ontdek de streek op een andere manier met een cruise op de Maas, en mis de nachtelijke evenementen niet op 21 juli en 15 augustus! Ga voor varen met een elektrische boot, bike-paddling of kanovaren op de Maas vanuit het nieuwe watersportcentrum ‘Aqua Spot’. Of ga voor de niet te missen zomeractiviteit… kajakken op de Lesse, waarbij je getrakteerd wordt op een verrassende escapade!

Dinant Evasion
© Dinant Evasion

In de lucht

Ook ‘Dinant Aventure’ is van de partij met zijn boomklimparcours, dat aangepast is aan alle niveaus. Ben je op zoek naar straffe ervaringen? Probeer dan één van de meest indrukwekkende slingersprongen van België! Ben je als groep op zoek naar een collectieve adrenalinekick? Dan kan je terecht op het paintballterrein.

Te land

Voor een natuurlijke en verfrissende activiteit verken je de ondergrondse grotten tijdens een speleologie-sessie. Ontdek deze fascinerende discipline, een uniek avontuur waarbij je je grenzen verlegt terwijl je het landschap van van de streek vanui een ander perspectief kan bewonderen.

Ja hoor, het is zomer en daar willen we maximaal van genieten!

Ik wil alles weten